ECO Arganolja – 100% ren, 50 ml

Artnr: 3329310020001

100% ren, kallpressad och ekologisk arganolja för ansiktet, kroppen och håret. Passar torr och livlös hud/hår.

Aktiva ingredienser:
Arganolja. Från första kallpressade extraktionen från arganfruktens frön. Rik på regenererande och stärkande anti-oxidanter.

Användning:
Regelbunden användning i ansiktet förebygger förtida åldrande hos huden och har en regenererande effekt. Oljans höga halt av E-vitamin ger den dess anti-age-egenskaper. Använd även som inpackning i håret mot torrt hår och kluvna hårtoppar eller som stärkande på naglarna. Undvik ögonkontakt.

INCI/Ingredienser:
Argania spinosa oil* (Argania spinosa Kernel oil)

*Ekologiskt odlade råvaror
100% av råvarorna är ekologiska

Brand

Lovea

Loveas löfte är en naturlig och ekologisk produkt, fri från parabener, som passar alla åldrar och hudtyper. Huvudingredienserna är: Sheasmör (mjukgör och vårdar) - för torr hud och torrt hår Arganolja (regernerar och ger näring) - för trött hud och hår Monoï (reparerar och skyddar) - för normalt och skadad hud och hår. Lovea 0% Är fri från parabener, silikoner och sulfater som passar alla åldrar och hudtyper. Produkterna har exotiska dofter och är namngivna efter sommarens härliga drinkar. På kort tid har Lovea 0% blicit populär bland annat i samband som årets vinnare av victoire de la beauté 2016-2017. Kvalitetsprodukter som passa alla i hela familjen!