Noah 5.1 – Stylinggel med eucalyptus och mint

Hårgel som tål luftfuktighet

Gel med eteriska oljor av mint och eucalyptus för att styla och fixera alla typer av hår. Idelaisk på långt hår för att forma lockar och vågor. På kort och meddellångt hår kan den användas för alla typer av styling. Gelen har medium fasthet.

 

Använding: På lågt vågigt hår, applicera generös med händerna i fuktigt hår, från hårrötterna, genom längderna och ut till hårtopparna. Forma och låt torka eller föna håret. På kort och meddellångt hår, applicera i fuktigt hår och styla. Låt torka eller föna håret.

 

INCI: Aqua [Water], Propylene glycol, Glycerin, PVP, Phenoxyethanol, Carbomer, Coceth-7, PPG-1-PEG-9 lauryl glycol ether, Sodium hydroxide, Eucalyptus globulus leaf oil, PEG-40 hydrogenated castor oil, Benzoic acid, Disodium EDTA, Mentha piperita oil [Mentha piperita (Peppermint) oil], Dehydroacetic acid, Limonene.

Kategorier: ,

129.00 kr

10035101

Brand

Noah

NOAH är ett italienskt varumärke som tillverkar effektiva, professionella och naturliga produkter för håret – med ett brett utbud av genuint prisvärda och naturliga produkter som är vänliga för både människan och miljön. Produkterna innehåller naturliga råvararor, ekologiska växtextrakt och rena eteriska oljor. De utesluter användning av paraffin, DEA, mineraloljor, parabener och SLS.