Sandalwood Saffron Face Mask

Skäm bort din hy med denna härliga och vårdande ansiktsmask. Sandelträ motverkar rynkor och mörka fläckar. Saffran förbättrar hudtonen och ger huden en naturligt vacker lyster. Valnötter ökar hudens elasticitet och cellförnyelse samt ökar cirkulationen i huden och hjälper hudens celler att fånga upp näringsämnen. Denna ansiktsmask är för alla kvinnor och män som har en torr hy och vill hålla huden återfuktad samt vill reducera rynkor och fina linjer.

Användning: Ta en sked av ansiktsmasken och lägg i handflatan eller i en liten skål. Aktivera ingredienserna genom att tillsätta lite ljummet vatten och blanda ihop allt. Applicera pastan på rengjort ansikte och hals. Låt verka i 3-5 minuter och skölj av noga med vatten. Passar alla hudtyper förutom den med aknebenägen hud. Undvik ögonkontakt. 50 g.

INCI: Sandalwood, Walnut, Saffron.

Kategori:

329.00 kr

712073958934

Brand

Skin Yoga

SkinYoga är utformad för dig som vill hålla en naturlig livsstil. Produkterna är inspirerade av den uråldriga ayurvediska läran och anpassade till vår moderna livsstil. 100% naturlig, precis som du, för en renare kropp, själ och sinne.