Coffee Body Scrub

En bra kroppsskrubb är ett måste för att bibehålla en hälsosam och slät hud. Skinyoga kaffe Body Scrub är en fantastisk kombination av hudvänliga ingredienser som lugnar din hy.
Detta kroppsskrubb är berikat med malda kaffebönor, ren kokosolja och ren sesamolja. Koffeinet ökar ämnesomsättningen och avlägsnar överflödigt fett i huden, vilket i slutändan minskar uppkomsten av celluliter och hudbristningar.
Den naturliga oljan återfuktar och ger näring till din hy.  Detta är för kvinnor och män som vill ha en slätare hud, jämnare hudton, minska uppkomsten celluliter och hudbristningar och för en väl återfuktad hud. Användning: Efter bad/dusch, applicera lite av produkten och skrubba på våt hud. Skrubba hela kroppen i 5-7 minuter. Skölj av väl med vatten. Passar alla hudtyper och åldrar. För både kvinnor och män. Undvik ögonkontakt. 100 g.

INCI: Coffee ground, Cold Pressed Coconut oil, Seasame Oil

Kategori:

419.00 kr

712073958989

Brand

Skin Yoga

SkinYoga är utformad för dig som vill hålla en naturlig livsstil. Produkterna är inspirerade av den uråldriga ayurvediska läran och anpassade till vår moderna livsstil. 100% naturlig, precis som du, för en renare kropp, själ och sinne.