Konjacsvamp

Konjacsvampen är en extremt mild rengöring för ansikte och kropp.
Konjac kommer från en asiatisk planta som växer vilt på hög höjd. Konjac är känd för sina hälsosamma egenskaper och har använts i Japan under mer än 1500 år..
Konjacsvampen är gjord av vebetabiliska fibrer från konnyakuplantan. Resultatet är konjacsvampen som är extremt mild och 100% biologiskt nedbrytbar.
Svampen fungerar som en mild exfoliator, som skrubbar bort döda hudceller på ett mycket försiktigt sätt. Den ultramjuka konsistensenbetyder att den är fantastiskför alla hudtyper.

Kategori:

109.00 kr

80 40 023

Brand

So Eco

Makeupborstar och Spatillbehör “PETA Cruelty Free, Vegan & Eco-friendly”. Med unikt fokus på att alla delar i borstarna kommer från 100% hållbar & etisk produktionskedja. Handgjorda skaft av bambu från hållbara källor. Hylsorna som hållerborsten på plats kommer från återvunnet aluminium. Själva borstarna är gjorda av cruelty free Taklon-baserade borstar som är lämpliga för både flytande och pulver baserade kosmetika. Kiten kommer med naturliga påsar i oblekt bomull att förvara penslarna i. Både produkt förpackningarna och transportförpackningarna är miljövänliga, och från hållbara eller biologiskt nedbrytbara material och påsar av majsstärkelse (PLA).Trycket på FSC® märkta pappen kommer från miljövänlig sojabläck. Fönsterna i produktförpackningarna är biologiskt nedbrytbara & komposterbara från majsstärkelse som hålls på plats av ett vattenbaserat baserat lim, fritt från lösningnsmedel. FSC certifiering är det enda regelverk som stöds av miljöorganisationer som Greenpeace och WWF. FSC-certifierat trä kommer från skog som odlas för att säkerställa återväxt, så att nya träd kan växa och absorbera mer koldioxid.