Jojoba oil

Jojobaolja har en komposition som liknar det mänskliga sebumet och absorberas därför direkt av huden, utan att lämna en oljig känsla. Därför kallas oljan för en torrolja. Den balanserar och reglerar talgproduktionen hos fet hud. Jojobaolja är också känd för sina närande egenskaper som stärker hudens hydrolipa film för att stärka hudens elasticitet och smidighet. Skyddar och regenererar huden och motverkar ålderstecken.

Rekommenderat pris: 155 kr
Art.nr: 61222717
Innehåll: 80 ml

Logga in med företagskonto för att handla

Dela detta:

Dela på facebook
Dela på twitter

Beskrivning

Jojobaolja har en komposition som liknar det mänskliga sebumet och absorberas därför direkt av huden, utan att lämna en oljig känsla. Därför kallas oljan för en torrolja. Den balanserar och reglerar talgproduktionen hos fet hud. Jojobaolja är också känd för sina närande egenskaper som stärker hudens hydrolipa film för att stärka hudens elasticitet och smidighet. Skyddar och regenererar huden och motverkar ålderstecken.

Användning:

  • Ansikte: Kan användas som en dag och/eller nattkräm för ansikte och hals, passar alla hudtyper. Kan också användas som en skonsam make up-remover. Applicera med en rengöringsrondell eller direkt på huden och massera med cirkulära rörelser.
  • Kropp: Använd som en skyddande olja efter dusch eller bad för att ge näring till huden.
  • Hår: Använd som en inpacking för att ge näring och glans till livlöst och skadat hår. Schamponera efter att oljan har absorberats och skölj. Använd på torrt hår för torra och skadade hårtoppar. Massera i hårbotten för att stimulera hårväxt och motverka håravfall.

 

INGREDIENSER (INCI): SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL.

100% av totala ingredienserna är från Ekologisk Odling.

Certifierad Cosmos Organic av Ecocert Greenlife enligt Cosmos Standard tillgänglig: http://cosmos.ecocert.com.

Produktinformation

Denna webbplats använder cookies.
Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.