Hydrophil & TIO

Hydrophil erbjuder innovativa och hållbara hygienprodukter, med fokus på att producera rättvisa, hållbara, veganska och vatten-neutrala produkter.

När det är möjligt använder de resurser som inte äventyrar mark eller dricksvatten och inte kräver konstgjord bevattning. För att på detta sätt minska vattenförbrukningen avsevärt och göra människor mer medvetna. De använder sig enbart av färger som är producerade utan mineraloljor och andra kemikalier för att inte lämna några spår i dricks – och grundvattnet när de bryts ned. Produkterna är fria från animalier och testas inte på djur. Produkterna är också producerade enligt rättvisa förhållanden då rättvist arbete förtjänar rättvist betalt. För att försäkra detta, är de personligen med och bevakar produktionskedjan ner till minsta detalj.

TIO erbjuder tandborstar för den som vill välja ett mer hållbart alternativ, men som inte gillar känslan av trä i munnen.

En färgglad tandborste gjord i Tyskland på växtbaserade material från topp till tå! Med ett handtag av bio polyethylene gjort av sockerrör, borsthuvud av cellulosa från träfibrer av FSC trä och borststrån av hållbar bio polyamid nylon gjord av ricinolja. Inte nog med det så är borsthuvudet utbytbart så du minskar avfallet med 70% genom att köpa refill. Tandborsten kommer i ett fodral i form av ett lock, också av sockerrör, som skyddar tandborsten och passar perfekt till resan!

© Copyright 2020, Nova Concept. All Rights Reserved

Denna webbplats använder cookies.
Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.