Your Super

Your Super erbjuder ett brett sortiment av Superfoods. Varje ingrediens är ekologiskt certifierad, fri från GMO, växtbaserad och glutenfri. Du hittar aldrig några sötningsmedel, stevia, artificiella smaker, fyllningsmedel, konserveringsmedel eller tillsatser i produkterna från Your Super. Alla ingredienserna torkas naturligt för att bevara mikronäringsämnena och testas av tredjepartslaboratorier före, under och efter produktion för att säkerställa att de håller högsta kvalitet.

Your Super tycker också att du borde veta var din (super) mat kommer ifrån. Därför skapade de en 100% transparent leveranskedja. De köper alla sina ingredienser direkt,  vet var de kommer ifrån och försöker få en positiv inverkan på de lokala samhällen där de kommer från.

Varför Superfoods? Alla vet att de borde äta mycket färsk frukt och grönsaker för optimal hälsa och energi. 80% av människorna konsumerar dock inte tillräckligt med vitaminer och mineraler varje dag! Därför skapade Your Super funktionella superfood blandningar med kraftfulla, näringsrika och kompletterande naturliga livsmedel som naturligt innehåller mycket mikronäringsämnen, såsom vitaminer och mineraler.

© Copyright 2020, Nova Concept. All Rights Reserved

Denna webbplats använder cookies.
Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.